Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Steekincident Het Molenduin Santpoort

25 februari 2020

Maandag 24 februari heeft een steekincident plaatsgevonden op Het Molenduin in Santpoort. De politie heeft drie jongens van 15, 17 en 19 jaar aangehouden. Een vierde verdachte, een jongen van 21 jaar, is gewond geraakt en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar wat er precies gebeurd is en wat de rol is van de verdachten bij het incident.

 

Extra aandacht

De school is vandaag gewoon open en onze leerlingen zijn van harte welkom. Slachtofferhulp, GGD Kennemerland en extra collega’s zijn vandaag aanwezig om met onze leerlingen en collega’s te praten over het incident. Als het nodig of gewenst is, zullen zij ook op langere termijn begeleiding bieden bij de verwerking van deze gebeurtenis.

 

Laatste nieuws

  • Alle ouders/verzorgers zijn gisteren (waar mogelijk) telefonisch op de hoogte gesteld door de mentor van hun kind
  • Alle ouders/verzorgers hebben gisteren een brief ontvangen
  • Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws

 

Pers

Onze zorg en aandacht ligt bij onze leerlingen, hun ouders en onze collega’s. Wij gaan daarom niet in op mediaverzoeken. Voor vragen verwijzen wij graag naar de communicatieafdeling van de politie Kennemerland.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

Molenduin Driehuis

Molenduin Santpoort

Molenduin Schagen